Thanks!

talk to you soon

Thanks voor het invullen van het formulier. We gaan ASAP contact met je opnemen.

Ondertussen… kun je alvast wat cases bekijken. Of nog een keer naar alle HYPERS waarmee je graag wilt samenwerken.

Clients we currently like
love
working for
Jip
is hypd om

Zoomies op maximale snelheid te rennen, pawtential klanten te begroeten en boven alles is ze HYPD om te spelen met mensen. Oh ja, ondeugend is her middle name.
jip@hypd.nl

Jip Compressed
Steven
is hypd om

Persoonlijke online marketingstrategieën voor jouw doelgroep op te zetten, de tafel leeg te tikken tijdens een potje poolen en lekker te gaan in de CS:GO of OSRS servers.
steven@hypd.nl

Steven Compressed
Wouter
is hypd om

Voor jou aan de slag te gaan met SEA en marketingstrategieën. Hij maakt zijn hoofd leeg door in het weekend tegen een hockeybal te rammen of op de bank naar de beste artiesten op LP te luisteren.
wouter@hypd.nl

 

Wouter Compressed
Saskia
is hypd om

Aan de slag te gaan met het bedenken van sterke concepten en frisse strategieën voor jouw merk. Ze designt er graag op los, kijkt vaak (slechte) series en is het liefst creatief bezig, ook in de keuken!
saskia@hypd.nl

Saskia Compressed
Floor
is hypd om

Voor jou de perfecte social media campagne op te zetten. Van knippen en plakken in Photoshop tot plaatjes draaien in het weekend, Floor is het liefst creatief bezig.
floor@hypd.nl

Floor Compressed
Bjorn
is hypd om

Los te gaan in spreadsheets terwijl hij online campagnes beheert, elke dag te skaten totdat zijn lichaam niet meer kan en de tegenstanders onder de tafelvoetbaltafel te laten kruipen.
bjorn@hypd.nl

Siem
is hypd om

Jouw doelgroep tot in de puntjes te onderzoeken, de perfecte SEA campagnes op te zetten, SEO pagina’s te schrijven en extreem hard te pompen in de gym. Kwark is life.
siem@hypd.nl

Siem Compressed