Online marketing bureau voor search engine optimization

Meer organische website gebruikers met krachtige SEO van HYPD
SEMrush SEO Voorbeeld
Bjorn HYPD Foosball with Beer

Why HYPD?

Wij houden van digitaal kabaal maken. Werk samen met een team van search marketing specialisten die staan te springen om jouw doelstellingen te crushen.

Wij zorgen ervoor dat je met een goede strategie op de eerste pagina van de zoekresultaten komt en meer relevant website traffic genereert zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Tegenwoordig begint elke zoektocht naar een product of dienst met een zoekopdracht in de bekende zoekmachines. Om te zorgen dat potentiële klanten je ook daadwerkelijk vinden, is het belangrijk om hoog in de zoekresultaten te komen. SEO is hier de perfecte online marketing tool voor.

Werk samen met een jong en enthousiast online marketing bureau die het liefst offline in contact blijft met haar klanten. Ons team bestaat uit diverse search engine optimization specialisten: strategie, zoekwoorden analyses, landingspagina’s, SEO teksten, website techniek en nog veel meer. Wij weten hoe we jouw doelgroep moeten bereiken, vasthouden en converteren. Het maakt dus niet uit of je meer traffic, leads of sales wilt: onze SEO experts zijn het verlengstuk van jouw organisatie.

Contact   Call us

01

Doelstelling

Een punt op de horizon

In goed overleg worden er ambitieuze doelstellingen opgesteld. Vanuit deze doelstellingen gaan onze strategen en search engine marketeers een aanvalsplan opstellen: van zoekwoorden analyses tot website structuur, alles zit erin. Hierin zorgen we dat jouw website bij de juiste zoekopdracht en doelgroep terecht komt.

02

Uitvoering

Handjes en voetjes

Jouw persoonlijke aanvalsplan gaan we in de praktijk brengen. Het optimaliseren van bestaande pagina’s en teksten, nieuwe pagina’s optuigen die inspelen op specifieke zoekopdrachten en het verbeteren van website techniek. Wij zorgen dat jouw website bovenaan komt in de zoekresultaten.

03

Aftercare

Optimaliseren, optimaliseren ...

Ook Rome werd niet in 1 dag gebouwd. Wij streven naar perfectie en daarom blijven we optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren. Van nieuwe content tot conversieoptimalisatie, jouw search engine marketingstrategie wordt tot in de puntjes geperfectioneerd. Op deze manier zorgen we dat elke pagina is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Cases waar we trots op zijn

Zij gingen je voor
ProFit Gym Rutger Brakel Case

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

”Een jong en dynamisch bedrijf dat actief meedenkt en een onderdeel wordt van je organisatie. Geen 8-17 uur mentaliteit! Laagdrempelige communicatie, veel inleving en begrip van de HYPD leden.”

Rutger Brakel | Eigenaar ProFit Gym

Hier werk(t)en wij mee samen

Wat kun je van ons verwachten?

💡 CREATIVITEIT

Creativiteit is onze kracht. Dat gaat verder dan alleen catchy slogans en leuke visuals. Binnen SEO speelt creativiteit een grote rol, zeker als de concurrentie moordend is. Op een slimme, creatieve manier je doelgroep bereiken en zorgen dat ze op jouw advertentie klikken.

🧲 BETROKKENHEID

Hoe succesvoller onze campagnes, hoe meer jouw business groeit. Hoe meer jouw business groeit, hoe meer ruimte voor online marketing. Zo is de cirkel rond. Wij zetten alles op alles voor succes, zien en pakken kansen en worden een verlengstuk van jouw organisatie.

🧠 EXPERTISE

Uitgebreide kennis van alle online marketing platformen is vanzelfsprekend. Onze know-how gaat dieper dan de functionaliteiten die een platform/kanaal biedt. Stuk voor stuk zijn alle HYPERS opgegroeid in het digitale tijdperk. Wij kennen niet anders dan online.

🙌 TERUGKOPPELING

Doelstellingen vertalen we naar een real-time data dashboard dat te allen tijden ingezien kan worden en deze bespreken we wekelijks/maandelijks. Zo blijft iedereen scherp en kunnen we snel schakelen als we kansen zien. Oh ja, jij kunt precies zien hoe het advertentiebudget wordt uitgegeven!

Wij zijn HYPD
Iris
social

Skin care guru, sambal grootgebruiker (hoe heter, hoe beter) en kijkt series het liefst op 1,5x speed. Straalt net zo hard achter haar laptop terwijl ze creatief bezig is met Adobe of socials, als haar huid tijdens golden hour. 💆‍♀️

Iris HYPD
Lars
search

Deze ultieme voetbalfanaat daagt zichzelf graag uit en is vaak hardlopend door de straten van 010 te vinden. Lekker terrassen of festivallen? Reken maar van yes. Ambitie om de Arnold Schwarzenegger van team search te worden.

Lars HYPD
Jolien
social

Heeft altijd een glimlach op haar gezicht en de outfit gestyled tot in de puntjes, day after day. Op de hoogte van alle fashion & social trends, verliefd op de cappuccino setting in het koffiezetapparaat.

Jolien HYPD
Oscar
search

Altijd achter minimaal 2 beeldschermen te vinden, terwijl er schreeuwmuziek (lees: rock, punk & metal) uit zijn koptelefoon lekt. Shinet net zo hard in search marketing als zijn vele sieraden doen. Lopende encyclopedie als het gaat om landen en hoofdsteden. 🌍

Oscar HYPD
Steven
strategy

Verliefd op het verplaatsen van koud metaal in de sportschool, maar een hekel aan cardio. Altijd in voor een potje Counter-Strike of een potje bier op het terras. Fan van Nederlandstalige muziek, tot ongenoegen van zijn collega’s. 🎶

Steven Compressed
Siem
search

Daagt zichzelf graag uit om tot het naadje te gaan. Al meer dan 8 jaar dagelijks te vinden in de gym, obstacle run finisher en klimt binnen no-time richting het plafond in de boulderhal. Geen sprake van kantoorhanden. 💪

Siem Compressed
Bjorn
sales

Staat zo vaak als mogelijk op een skateboard en heeft inmiddels meerdere tafelvoetbal kampioenschappen op zijn naam mogen schrijven. Wil jaarlijks onder de tattoo naald. Twijfelt nog over een sleeve of backpiece. 🛹

Willemshoeck 3 HYPD Edit

Enthousiast geworden?

Wij ook. Neem contact met ons op en we kijken graag mee hoe we SEO voor jouw business in kunnen zetten.Contact


   

Call us


 

 

Gratis SEO Website Analyse

Gratis SEO website scan!

Ben je benieuwd naar hoe goed jouw website presteert in de Google zoekresultaten? Wij sturen je een gratis SEO scan op!Doe de scan


 

 

Onze search engine skills
Strategie Marketing Trap Full
Digital strategy

Wij zetten een digitale strategie op die naadloos aansluit bij jouw doelstellingen.

Digital strategy
SEO Marketing Organisch Wortel Full
SEO

Met een slimme search marketing strategie meer gratis organisch verkeer naar je website sturen.

SEO
SEA Marketing Tattoo Hand Full
SEA

Adverteren in zoekmachine’s waarmee jij bovenop je concurrentie blijft en potentiële klanten aan je bindt.

SEA
Data Analyse Marketing Neon Uitzicht Full
Data analyse

Een real-time data dashboard zorgt ervoor dat je de resultaten altijd inzichtelijk hebt.

Data analyse
Conversieoptimalisatie Marketing Bergpiek Full
Conversieoptimalisatie

Bezoekers omzetten in klanten of leads. Meer rendement uit dezelfde reclame-euro.

Optimalisatie
HYPD Diensten Full Serivce Digital Marketing
Bekijk alle skills

Naast SEO, hebben we veel meer online marketing skills. Bekijk hier al onze diensten.

Full service

Get in touch

Let’s connect

Ben je HYPD geworden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 013 302 0188.