Leads

Een nieuwe lead, wie wil dat nou niet

Een gezonde toestroom van nieuwe leads zorgt dat jouw business blijft draaien. Ze hebben interesse getoond in je en zijn opzoek naar meer. Nieuwe leads kunnen bestaan uit inschrijvingen van een nieuwsbrief tot het aanvragen van offertes van een tattoo. De beste manier om kwalitatieve leads te genereren hangt af van jouw business en doel. HYPD online marketing is perfect voor het aantrekken van kwalitatieve nieuwe leads.

Leads Hond

Leads genereren in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiële klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Nieuwe leads genereren zit in de ignite fase. Ze zijn al in contact gekomen met jouw business en zijn bereid om een extra stap te zetten. Je wilt ze in dit stadium aan je binden om vervolgens de conversie plaats te laten vinden.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing skills

Per online marketing campagne wordt er gekeken naar de optimale combinatie van digitale kanalen. Iedere klant en doelgroep is uniek en vereist dus een eigen aanpak. HYPD houdt van uniek. Hieronder een greep uit de online marketing tools die inzetbaar zijn voor een leadgeneratie campagne.

Social media

Social Media Marketing Like

SEA

SEA Marketing Tattoo Hand

SEO

SEO Marketing Organisch Wortel

Remarketing

Remarketing Poster

Display marketing

Display Marketing Straat

E-mail

E Mailmarketing Postduif

The extra mile

Die campagne die in het weekend écht af moet of die ene mail die echt vóór morgen de digitale deur uit moet. Kantooruren zijn zo 2019 en ondernemen pauzeert niet na vrijdag. Dat snappen wij HYPERS. De mannen en vrouwen van HYPD zetten net even die extra stap voor jouw business. Next level online marketing.

Let wel op; antwoorden na 2 uur ‘s nachts zijn niet altijd even scherp. 😉