Online marketing bureau voor search engine advertising 

Bovenaan in zoekmachines met SEA van HYPD
Google Ads SEA Campagnes Voorbeeld
Bjorn HYPD Foosball with Beer

Why HYPD?

Wij houden van digitaal kabaal maken. Werk samen met een team van search marketing specialisten die staan te springen om jouw doelstellingen te crushen.

Wij zorgen dat jouw bedrijf bovenaan de resultaten komt in zoekmachines bij relevante zoekopdrachten. Tegenwoordig begint elke zoektocht naar een product of dienst met een zoekopdracht in de bekende zoekmachines. Om te zorgen dat potentiële klanten je ook daadwerkelijk vinden, is het belangrijk om hoog in de zoekresultaten te komen. SEA is hier de perfecte online marketing tool voor.

Werk samen met een jong en enthousiast online marketing bureau die het liefst offline in contact blijft met haar klanten. Ons team bestaat uit diverse search engine advertising specialisten: strategie, zoekwoorden analyses, landingspagina’s, data-analyses, CPC’s, conversies en nog veel meer. Wij weten hoe we jouw doelgroep moeten bereiken, vasthouden en converteren. Het maakt dus niet uit of je meer traffic, leads of sales wilt: onze SEA experts zijn het verlengstuk van jouw organisatie.

Contact   Call us

01

Doelstelling

Een punt op de horizon

In goed overleg worden er ambitieuze doelstellingen opgesteld. Vanuit deze doelstellingen gaan onze strategen en search engine marketeers een aanvalsplan opstellen: van zoekwoorden analyses tot advertentiebudgetten, alles zit erin. Hierin zorgen we dat jouw advertentie bij de juiste zoekopdracht en doelgroep terecht komt.

02

Campagne

Handjes en voetjes

Jouw persoonlijke aanvalsplan vertalen we naar resultaatgedreven SEA campagnes en stellen die precies af op jouw doelgroep. Wij zorgen dat jouw boodschap wordt overgebracht naar de juiste personen op het juiste moment. Pakkende teksten en de perfecte CTA zorgen dat er op jouw advertentie wordt geklikt, en niet die van de concurrent.

03

Aftercare

Optimaliseren, optimaliseren ...

Ook Rome werd niet in 1 dag gebouwd. Wij streven naar perfectie en daarom blijven we optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren. Van nieuwe biedstrategieën tot conversieoptimalisatie, jouw search engine marketingstrategie wordt tot in de puntjes geperfectioneerd. Op deze manier zorgen we dat elke advertentie-euro optimaal wordt gespendeerd.

Cases waar we trots op zijn

Zij gingen je voor
Erwin Recensie

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

”Altijd snel, altijd creatief, stellen nooit teleur. Uitstekende marketingclub! Meerdere campagnes mee gedraaid, altijd weten ze me te verbazen met een goed idee of nieuw inzicht. Nog geen week na onze eerste meeting stonden we al live met de campagnes. Op naar volgend jaar.”

Erwin Douwes | Bestuurslid Growlands

Hier werk(t)en wij mee samen

Wat kun je van ons verwachten?

💡 CREATIVITEIT

Creativiteit is onze kracht. Dat gaat verder dan alleen catchy slogans en leuke visuals. Binnen SEA speelt creativiteit een grote rol, zeker als de concurrentie moordend is. Op een slimme, creatieve manier je doelgroep bereiken en zorgen dat ze op jouw advertentie klikken.

🧲 BETROKKENHEID

Hoe succesvoller onze campagnes, hoe meer jouw business groeit. Hoe meer jouw business groeit, hoe meer ruimte voor online marketing. Zo is de cirkel rond. Wij zetten alles op alles voor succes, zien en pakken kansen en worden een verlengstuk van jouw organisatie.

🧠 EXPERTISE

Uitgebreide kennis van alle online marketing platformen is vanzelfsprekend. Onze know-how gaat dieper dan de functionaliteiten die een platform/kanaal biedt. Stuk voor stuk zijn alle HYPERS opgegroeid in het digitale tijdperk. Wij kennen niet anders dan online.

🙌 TERUGKOPPELING

Doelstellingen vertalen we naar een real-time data dashboard dat te allen tijden ingezien kan worden en deze bespreken we wekelijks/maandelijks. Zo blijft iedereen scherp en kunnen we snel schakelen als we kansen zien. Oh ja, jij kunt precies zien hoe het advertentiebudget wordt uitgegeven!

Wij zijn HYPD
Iris
social

Skin care guru, sambal grootgebruiker (hoe heter, hoe beter) en kijkt series het liefst op 1,5x speed. Straalt net zo hard achter haar laptop terwijl ze creatief bezig is met Adobe of socials, als haar huid tijdens golden hour. 💆‍♀️

Iris HYPD
Lars
search

Deze ultieme voetbalfanaat daagt zichzelf graag uit en is vaak hardlopend door de straten van 010 te vinden. Lekker terrassen of festivallen? Reken maar van yes. Ambitie om de Arnold Schwarzenegger van team search te worden.

Lars HYPD
Jolien
social

Heeft altijd een glimlach op haar gezicht en de outfit gestyled tot in de puntjes, day after day. Op de hoogte van alle fashion & social trends, verliefd op de cappuccino setting in het koffiezetapparaat.

Jolien HYPD
Oscar
search

Altijd achter minimaal 2 beeldschermen te vinden, terwijl er schreeuwmuziek (lees: rock, punk & metal) uit zijn koptelefoon lekt. Shinet net zo hard in search marketing als zijn vele sieraden doen. Lopende encyclopedie als het gaat om landen en hoofdsteden. 🌍

Oscar HYPD
Steven
strategy

Verliefd op het verplaatsen van koud metaal in de sportschool, maar een hekel aan cardio. Altijd in voor een potje Counter-Strike of een potje bier op het terras. Fan van Nederlandstalige muziek, tot ongenoegen van zijn collega’s. 🎶

Steven Compressed
Siem
search

Daagt zichzelf graag uit om tot het naadje te gaan. Al meer dan 8 jaar dagelijks te vinden in de gym, obstacle run finisher en klimt binnen no-time richting het plafond in de boulderhal. Geen sprake van kantoorhanden. 💪

Siem Compressed
Bjorn
sales

Staat zo vaak als mogelijk op een skateboard en heeft inmiddels meerdere tafelvoetbal kampioenschappen op zijn naam mogen schrijven. Wil jaarlijks onder de tattoo naald. Twijfelt nog over een sleeve of backpiece. 🛹

Willemshoeck 3 HYPD Edit

Enthousiast geworden?

Wij ook. Neem contact met ons op en we kijken graag mee hoe we SEA voor jouw business in kunnen zetten.Contact


   

Call us


 

 

Onze search engine skills
Strategie Marketing Trap Full
Digital strategy

Wij zetten een digitale strategie op die naadloos aansluit bij jouw doelstellingen.

Digital strategy
SEA Marketing Tattoo Hand Full
SEA

Adverteren in zoekmachine’s waarmee jij bovenop je concurrentie blijft en potentiële klanten aan je bindt.

SEA
SEO Marketing Organisch Wortel Full
SEO

De perfecte toevoeging op een search marketing strategie: SEO. Gratis organisch website verkeer.

SEO
Remarketing Poster Full
Remarketing

Slimme remarketing campagnes waarmee jij top-of-mind blijft. Terugkerend website traffic is goud waard.

Remarketing
Data Analyse Marketing Neon Uitzicht Full
Data analyse

Een real-time data dashboard zorgt ervoor dat je de resultaten altijd inzichtelijk hebt.

Data analyse
Conversieoptimalisatie Marketing Bergpiek Full
Conversieoptimalisatie

Bezoekers omzetten in klanten of leads. Meer rendement uit dezelfde reclame-euro.

Optimalisatie
HYPD Diensten Full Serivce Digital Marketing
Bekijk alle skills

Naast SEA, hebben we veel meer online marketing skills. Bekijk hier al onze diensten.

Full service

Get in touch

Let’s connect

Ben je HYPD geworden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 013 302 0188.