Branding

Een passend imago voor jouw business

Een ijzersterke branding is een lange adem. Het levert succes op in de lange termijn. Onderscheidt jezelf van de concurrentie, creëer ambassadeurs en blijf hangen in het hoofd van de consument. Dat en meer is het gevolg van een sterke brandingsstrategie. Zet online marketing in voor jouw brandingsstrategie en stijg boven jezelf uit. HYPD helpt jouw business met een onaantastbaar imago.

Branding Barbershop

Branding in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiële klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Branding zit in de eerste en tweede fase, fuel en ignite. In deze stadia heb je het eerste contactmoment met jouw doelgroep, wil je een plek veroveren in het hoofd van de consument en top-of-mind blijven om jouw branding onvergetelijk te maken.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing skills

Per online marketing campagne wordt er gekeken naar de optimale combinatie van digitale kanalen. Iedere klant en doelgroep is uniek en vereist dus een eigen aanpak. HYPD houdt van uniek. Hieronder een greep uit de online marketing tools die inzetbaar zijn voor een brandingscampagne.

Social media

Social Media Marketing Like

Display marketing

Display Marketing Straat

Remarketing

Remarketing Poster