Social media marketing

De tijdlijn is een goudmijn

Social media marketing is een krachtig online marketing middel door de eindeloze mogelijkheden. Tijdlijnen, stories, marketplaces en ga maar door. Door de uitstekende targetingmogelijkheden kun je advertenties feilloos laten aansluiten op jouw doelgroep. Toffe content gecombineerd met de juiste tone-of-voice zorgt voor maximale engagement. HYPD gaat jouw doelgroep bereiken met krachtige social media marketing.

Social Media Marketing Like

Facebook marketing

Met ruim 10,4 miljoen gebruikers het op één na grootste social media platform van Nederland (na WhatsApp). Jouw doelgroep zit op Facebook en met de grenzeloze targetingmogelijkheden gaat HYPD die doelgroep bereiken.

Instagram marketing

Instagram is één van de hardst groeiende social media platformen in Nederland. Instagram is onderdeel van Facebook en heeft dus dezelfde targetingopties. Een krachtig platform geschikt voor visuele content.

Snapchat marketing

Snapchat wordt vooral gebruikt door jongeren. Op dit platform kun je met unieke content je écht onderscheiden van je concurrentie. Ook hier kun je specifiek jouw doelgroep benaderen door slimme targetingmogelijkheden.

Influencer marketing

Het inzetten van influencers voor jouw business is een effectief middel om je branding of website traffic een boost te geven. Influencers met een bepaald sterk imago koppel je aan jouw merk. Hun fans worden jouw fans.

YouTube marketing

YouTube is een tof kanaal om jouw doelgroep te bereiken. Het platform telt in Nederland bijna 3 miljoen dagelijkse gebruikers. De juiste targeting gecombineerd met dikke video content draagt bij aan het online marketing succes van jouw business.

LinkedIn marketing

Het grootste zakelijke social media netwerk van de wereld. Met dit platform kun je Nederlandse professionals bereiken, tot op de functietitel nauwkeurig. Interessant om te adverteren voor zowel B2C als B2B bedrijven.

Social media marketing in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiële klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Social media marketing is in elk stadium van het model inzetbaar. Het eerste contactmoment met jouw business via influencer marketing, top-of-mind blijven met dikke content via Instagram en de verkoop laten plaatsvinden via Facebook.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing doelen

De eindeloze mogelijkheden van social media marketing zorgen ervoor dat het inzetbaar is voor veel online marketing doelen. Jouw branding ijzersterk over laten komen, een file aan website traffic genereren of je sales een boost geven. Het kan allemaal. Hieronder een overzicht van de online marketing doelen waarbij social media marketing een belangrijke rol speelt.

Branding

Branding Barbershop

Traffic

Traffic Straat

Leads

Leads Hond