E-mail marketing

Slim je postvak IN

E-mailmarketing is een krachtige & veelzijdige online marketing tool die wordt ingezet voor verschillende doeleinden. Een nieuwsbrief helpt om informatie te verschaffen en geautomatiseerde e-mails wanneer iemand zijn winkelmandje niet afrekent zorgt voor extra omzet. Door het slim inzetten van e-mailmarketing tilt HYPD jouw business naar het volgende niveau. Een goede e-mailflow helpt jou én je (potentiële) klanten.

E Mailmarketing Postduif

E-mailmarketing in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiële klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. E-mailmarketing komt vooral voor in de ignite en explode fase. Je hebt al persoonsgegevens van je potentiële klant en gaat deze inzetten om top-of-mind te blijven. Met de juiste e-mailflow zorgt e-mailmarketing voor meer leads en sales. E-mailmarketing is breed inzetbare online marketing tool.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing doelen

Voor veel verschillende doeleinden is e-mailmarketing inzetbaar. Informatie verschaffen, website traffic genereren, klantonderzoek, leadgeneratie, sales. Het is allemaal mogelijk. Door de personalisatiemogelijkheden is het een effectieve vorm van online marketing. Hieronder een overzicht van de online marketing doelen waarbij e-mailmarketing een essentiële rol speelt.

Traffic

Traffic Straat

Leads

Leads Hond

Sales

Sales Supreme Geld