Creatief online marketing bureau voor toffe merken

Boost jouw business met online marketing van HYPD
Hyped Bearded Man Cheering
Bjorn HYPD Foosball with Beer

Why HYPD?

Wij houden van digitaal kabaal maken. Werk samen met een team van online marketing specialisten die staan te springen om jouw doelstellingen te crushen.

Wij helpen bedrijven met het behalen van doelstellingen d.m.v. het opstellen en uitvoeren van een maatwerk online strategie. Ons team bestaat uit diverse online marketing specialisten: social media, content, SEA, SEO, data, strategie, e-mail, video en nog veel meer. Werk samen met een jong en enthousiast online marketing bureau die het liefst offline in contact blijft met haar klanten.

Waar we écht in uitblinken? Jouw doelstellingen vertalen naar creatieve online marketing campagnes waarmee we je doelgroep omzetten in fans. Wij weten hoe we jouw doelgroep moeten bereiken, vasthouden en converteren. Het maakt dus niet uit of je meer traffic, leads of sales wilt: onze digitale experts zijn het verlengstuk van jouw organisatie.

Contact   Call us

01

Strategie

Een punt op de horizon

In goed overleg worden er doelstellingen opgesteld. Vanuit deze doelstellingen gaan onze experts een maatwerk strategie opstellen die aansluit op jouw business. Hierin laten we onze creativiteit de vrije loop. Een pakkende campagne zorgt voor meer resultaat tegen dezelfde advertentie-euro.

02

Campagne

Handjes en voetjes

Jouw persoonlijke aanvalsplan vertalen we naar resultaatgedreven online marketing campagnes en stellen die precies af op jouw doelgroep. Wij zorgen dat jouw boodschap wordt overgebracht naar de juiste personen op het juiste moment. Toffe visuals, pakkende teksten en de perfecte CTA zorgen dat er op jouw advertentie wordt geklikt, en niet die van de concurrent.

03

Aftercare

Optimaliseren, optimaliseren ...

Ook Rome werd niet in 1 dag gebouwd. Wij streven naar perfectie en daarom blijven we optimaliseren, optimaliseren en nog eens optimaliseren. Van nieuwe content tot CPC’s grinden, jouw marketingstrategie wordt tot in de puntjes geperfectioneerd. Op deze manier zorgen we dat elke advertentie-euro optimaal wordt gespendeerd.

Cases waar we trots op zijn

Zij gingen je voor
Erwin Recensie

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

”Altijd snel, altijd creatief, stellen nooit teleur. Uitstekende marketingclub! Meerdere campagnes mee gedraaid, altijd weten ze me te verbazen met een goed idee of nieuw inzicht. Nog geen week na onze eerste meeting stonden we al live met de campagnes. Op naar volgend jaar.”

Erwin Douwes | Bestuurslid Growlands

Toffe klanten waar we momenteel
met liefde
voor werken

Wat kun je van ons verwachten?

💡 CREATIVITEIT

Creativiteit is onze kracht. Dat gaat verder dan alleen catchy slogans en leuke visuals. Binnen online marketing speelt creativiteit een grote rol, zeker als de concurrentie moordend is. Op een slimme, creatieve manier je doelgroep bereiken en zorgen dat ze op jouw advertentie klikken.

🧲 BETROKKENHEID

Hoe succesvoller onze campagnes, hoe meer jouw business groeit. Hoe meer jouw business groeit, hoe meer ruimte voor online marketing. Zo is de cirkel rond. Wij zetten alles op alles voor succes, zien en pakken kansen en worden een verlengstuk van jouw organisatie.

🧠 EXPERTISE

Uitgebreide kennis van alle online marketing platformen is vanzelfsprekend. Onze know-how gaat dieper dan de functionaliteiten die een platform/kanaal biedt. Stuk voor stuk zijn alle HYPERS opgegroeid in het digitale tijdperk. Wij kennen niet anders dan online.

🙌 TERUGKOPPELING

Doelstellingen vertalen we naar een real-time data dashboard dat te allen tijden ingezien kan worden en deze bespreken we wekelijks/maandelijks. Zo blijft iedereen scherp en kunnen we snel schakelen als we kansen zien. Oh ja, jij kunt precies zien hoe het advertentiebudget wordt uitgegeven!

Wij zijn HYPD
Saskia
is hypd om

Aan de slag te gaan met het bedenken van sterke concepten en frisse strategieën voor jouw merk. Ze designt er graag op los, kijkt vaak (slechte) series en is het liefst creatief bezig, ook in de keuken!
saskia@hypd.nl

Saskia Compressed
Bjorn
is hypd om

Los te gaan in spreadsheets terwijl hij online campagnes beheert, elke dag te skaten totdat zijn lichaam niet meer kan en de tegenstanders onder de tafelvoetbaltafel te laten kruipen.
bjorn@hypd.nl

Jolien
is hypd om

Alle kennis over communicatie en marketing tot zijn recht te brengen als social media marketeer en impact te maken voor toffe klanten.
jolien@hypd.nl

Default Avatar
Siem
is hypd om

Jouw doelgroep tot in de puntjes te onderzoeken, de perfecte SEA campagnes op te zetten, SEO pagina’s te schrijven en extreem hard te pompen in de gym. Kwark is life.
siem@hypd.nl

Siem Compressed
Jip
is hypd om

Zoomies op maximale snelheid te rennen, pawtential klanten te begroeten en boven alles is ze HYPD om te spelen met mensen. Oh ja, ondeugend is her middle name.
jip@hypd.nl

Jip Compressed
Steven
is hypd om

Persoonlijke online marketingstrategieën voor jouw doelgroep op te zetten, de tafel leeg te tikken tijdens een potje poolen en lekker te gaan in de CS:GO of OSRS servers.
steven@hypd.nl

Steven Compressed
Willemshoeck 3 HYPD Edit

Enthousiast geworden?

Wij ook. Neem contact met ons op en we kijken graag mee hoe we online marketing voor jouw business in kunnen zetten.Contact


   

Call us


 

 

Onze skills
Strategie Marketing Trap Full
Digital strategy

Wij zetten een digitale strategie op die naadloos aansluit bij jouw doelstellingen.

Digital strategy
SEA Marketing Tattoo Hand Full
SEA

Adverteren in zoekmachine’s waarmee jij bovenop je concurrentie blijft en potentiële klanten aan je bindt.

SEA
SEO Marketing Organisch Wortel Full
SEO

De perfecte toevoeging op een search marketing strategie: SEO. Gratis organisch website verkeer

SEO
Social Media Standbeeld Full
Social media

Een wereld zonder social media, kun jij je het nog voorstellen? Organische content en adverteren.

Social media
Remarketing Poster Full
Remarketing

Slimme remarketing campagnes waarmee jij top-of-mind blijft. Terugkerend website traffic is goud waard.

Remarketing
Display Marketing Straat Full
Display marketing

Jouw advertenties zichtbaar op het hele digitale netwerk. Van apps tot nieuwswebsites.

Display marketing
E Mailmarketing Postduif Full
E-mailmarketing

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van e-mailmarketing funnels en boost jouw conversies.

E-mailmarketing
Data Analyse Marketing Neon Uitzicht Full
Data analyse

Een real-time data dashboard zorgt ervoor dat je de resultaten altijd inzichtelijk hebt.

Data analyse
Conversieoptimalisatie Marketing Bergpiek Full
Conversieoptimalisatie

Bezoekers omzetten in klanten of leads. Meer rendement uit dezelfde reclame-euro.

Optimalisatie

Get in touch

Let's connect

Ben je HYPD geworden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 013 302 0188.