New school digital marketing agency for awesome brands

Expressing statements with online marketing
Hyped Bearded Man Cheering
Bjorn HYPD Foosball with Beer

Get HYPD

Toffe content gecombineerd met de juiste tone-of-voice naar jouw doelgroep sturen, that's what we do best

Jouw doelgroep, onze uitdaging. Zeg gedag tegen eentonige boodschappen en nietszeggende content. Daar wordt niemand blij van. Wij kruipen in de huid van jouw doelgroep en kijken hoe we met online marketing impact kunnen maken. Een andere aanpak voor iedere persona. Vervolgens gaan we met ons fuel-ignite-explode model jouw digitale marketingstrategie inrichten. Fuck yeah.

01

Fuel

your audience

Als je ergens niet bekend mee bent, kun je er nooit HYPD over worden. Daarom beginnen we met zaadjes planten in het hoofd van jouw potentiële klanten. We geven ze brandstof om over na te denken. De HYPD-meter gaat lopen.

02

Ignite

their interests

Nu de brandstof is toegediend, gaan we de boel aansteken. Je blijft top-of-mind bij de potentiële klanten door op relevante touchpoints in de customer journey naar voren te komen. De HYPD-meter over jouw merk begint te groeien.

03

Explode

with results

BOOMM! De brandstof is opgebrand en de HYPD-meter ontploft. Hier gaan we de potentiële klanten salesgericht benaderen om ze over de streep te trekken. Dag prospect, welkom nieuwe klant. It’s on fire.

Marketing new school style
Siem
is hypd om

Jouw doelgroep tot in de puntjes te onderzoeken, de perfecte SEA campagnes op te zetten, SEO pagina’s te schrijven en extreem hard te pompen in de gym. Kwark is life.
siem@hypd.nl

Siem
Jip
is hypd om

Zoomies op maximale snelheid te rennen, pawtential klanten te begroeten en boven alles is ze HYPD om te spelen met mensen. Oh ja, ondeugend is her middle name.
jip@hypd.nl

Jip
Menno
is hypd om

Jouw ideeën om te zetten in de strakste advertenties in Photoshop en Illustrator en om ‘s avonds een balletje rond te tikken op het voetbalveld.
menno@hypd.nl

Menno
Bjorn
is hypd om

Los te gaan in spreadsheets terwijl hij online campagnes beheert, elke dag te skaten totdat zijn lichaam niet meer kan en de tegenstanders onder de tafelvoetbaltafel te laten kruipen.
bjorn@hypd.nl

Bjorn
Floor
is hypd om

Voor jou de perfecte social media campagne op te zetten. Van knippen en plakken in Photoshop tot plaatjes draaien in het weekend, Floor is het liefst creatief bezig.
floor@hypd.nl

Floor
Steven
is hypd om

Persoonlijke online marketingstrategieën voor jouw doelgroep op te zetten, de tafel leeg te tikken tijdens een potje poolen en lekker te gaan in de CS:GO of OSRS servers.
steven@hypd.nl

Steven

Our online marketing put into practice

Voor onze hypers
Clients we wished we were
are currently
working for

Digital marketing

Doelen & diensten

Het opstellen van online marketing doelen zodat er concreet gestuurd kan worden op campagnes.

Onze online marketing diensten waarmee we invulling geven aan de marketingstrategie.