Traffic

Het juiste websiteverkeer is goud waard

Je wilt dat jouw doelgroep op jouw website komt. Een winkel zonder bezoekers gaat namelijk niks verkopen. Traffic op je website is voor veel bedrijven cruciaal, denk bijvoorbeeld aan een blog of webshop. Relevante websitebezoekers zorgen voor een grotere kans op succes. Online marketing helpt bij het aantrekken van de juiste websitebezoekers. HYPD zorgt voor een digitale file op jouw website.

Traffic Straat

Website traffic genereren in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiële klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Een traffic campagne kan in meerdere fases van het model worden ingezet, geheel afhankelijk van jouw business. In de fuel, ignite en explode fase kan het genereren van relevante traffic naar jouw website essentieel zijn.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing skills

Per online marketing campagne wordt er gekeken naar de optimale combinatie van digitale kanalen. Iedere klant en doelgroep is uniek en vereist dus een eigen aanpak. HYPD houdt van uniek. Hieronder een greep uit de online marketing tools die inzetbaar zijn voor een trafficcampagne.

Social media

Social Media Marketing Like

SEA

SEA Marketing Tattoo Hand

SEO

SEO Marketing Organisch Wortel

Remarketing

Remarketing Poster

Display marketing

Display Marketing Straat

E-mail

E Mailmarketing Postduif

The extra mile

Die campagne die in het weekend écht af moet of die ene mail die echt vóór morgen de digitale deur uit moet. Kantooruren zijn zo 2019 en ondernemen pauzeert niet na vrijdag. Dat snappen wij HYPERS. De mannen en vrouwen van HYPD zetten net even die extra stap voor jouw business. Next level online marketing.

Let wel op; antwoorden na 2 uur ‘s nachts zijn niet altijd even scherp. 😉