SEO

Organisch uit de grond komen

Zoekmachineoptimalisatie zorgt dat je vindbaar bent in de zoekmachines. Bij zoekopdrachten gerelateerd aan jouw business, moet je website een hoge positie hebben in de resultaten om te zorgen dat je vindbaar bent. Door het slim inzetten van o.a. teksten, headers en mobile-first technologie verbeter je de organische positie van je website. HYPD zorgt dat jouw website organisch vindbaar is, scheelt je veel cost-per-clicks.

SEO Marketing Organisch Wortel

Zoekmachineoptimalisatie in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiƫle klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Zoekmachineoptimalisatie komt terug in elke stap van het model. Je moet vindbaar zijn in elke fase van de customer journey die afgelegd wordt. Het is cruciaal om hoog te staan in de organische resultaten als je doelgroep voor het eerst naar een product/dienst opzoek gaat, meerdere aanbieders gaat vergelijken en de aankoop gaat plegen.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing doelen

Met grofweg 5,5 miljard zoekopdrachten per dag wereldwijd op Google alleen al, is SEO een cruciaal onderdeel van online marketing. Als jij niet vindbaar bent, zijn je concurrenten het wel. Om goed vindbaar te zijn, is een goede SEO strategie cruciaal. Op welke zoektermen wil je gevonden worden en welke niet? Hieronder een overzicht van de online marketing doelen waarbij zoekmachineoptimalisatie een essentiƫle rol speelt.

Traffic

Traffic Straat

Leads

Leads Hond

Sales

Sales Supreme Geld