SEA

Bovenaan alles en iedereen

Zoekmachinemarketing, want adverteren in een encyclopedie is niet heel hip. Google Ads, Google Shopping, Microsoft Ads en Microsoft Shopping. Het is allemaal onderdeel van adverteren op zoekmachine’s. Jouw business moet zichtbaar zijn op de momenten dat het er toe doet. Als je niet vindbaar bent, kan je doelgroep niks bij je afnemen. Door het slim inzetten van SEA zorgt HYPD dat jouw business online niet weg te slaan is.

SEA Marketing Tattoo Hand

Zoekmachinemarketing in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiƫle klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Zoekmachinemarketing komt terug in elk stadium van het model. In de fuel fase zorg je met SEA ervoor dat je een plekje bemachtigt in het hoofd van jouw doelgroep en in de ignite fase blijf je top-of-mind. Uiteindelijk zorg je in de laatste fase, explode, voor de verkoop. Bijvoorbeeld via Google Shopping. Winning.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing doelen

Zoekmachinemarketing is niet meer weg te denken bij online marketing. Tegenwoordig is alles te vinden met 1 zoekopdracht. Vindbaar zijn tussen al dat zoekgeweld is van belang om zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep. Ben je niet vindbaar, kom je ook niet in aanmerking om jouw product/dienst te verkopen. Hieronder een overzicht van de online marketing doelen waarbij SEA een belangrijke rol speelt.

Traffic

Traffic Straat

Leads

Leads Hond

Sales

Sales Supreme Geld