Display marketing

Maximaal digitaal in beeld

Jouw online advertentie banner in beeld op nieuwssites, blogs en mobiele apps. Dat is display marketing. Je reclameboodschap wordt gecommuniceerd aan een groot digitaal publiek en door de juiste targeting kom je in beeld bij de relevante websites en apps. De miljoenen websites die aangesloten zijn bij het display netwerk maken het een krachtig online marketing platform. HYPD haalt het maximale uit elke campagne.

Display Marketing Straat

Display marketing in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiƫle klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Display marketing is een goede online marketing tool voor de fuel en ignite fase. Je komt in beeld op het hele digitale netwerk waardoor jouw reclameboodschap blijft hangen bij de doelgroep.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing doelen

Display marketing helpt bij het behalen van online marketing doelstellingen. Het draagt bij aan jouw ijzersterke branding of om massa’s website traffic te genereren. Met de juiste targeting instellingen kom je in beeld bij jouw doelgroep. Hieronder een overzicht van de online marketing doelen waarbij display marketing een essentiĆ«le rol speelt.

Branding

Branding Barbershop

Traffic

Traffic Straat

Leads

Leads Hond