Digital strategy

Het pad richting jouw einddoel

Waar het allemaal mee begint: het opstellen van een digitale strategie. Je hebt een doel voor ogen en het is essentieel om een route uit te stippelen. Wij gaan samen met jou de perfecte route in kaart brengen. Hierdoor geef je niet onnodig advertentiebudget uit, worden online marketing campagne’s met de juiste achterliggende strategie ingericht en bereik je sneller je einddoel. HYPD zorgt voor een maximale kans op slagen.

Strategie Marketing Trap

Digitale strategie in ons fuel-ignite-explode model

Ons bewezen fuel-ignite-explode model visualiseert de weg van potentiƫle klant tot klant. In elke fase een andere aanpak & doel. Digitale strategie komt terug in elk stadium van het model. Je stippelt de route uit die je gaat bewandelen en alles moet bijdragen om het eindpunt te halen.

Fuel Ignite Explode HYPD Model

Online marketing doelen

Het opzetten van een digitale marketing strategie is een cruciaal onderdeel bij alle online marketing doelen. Met de digitale strategie ga je namelijk jouw plan de campagne uitdenken. De route die je naar jouw einddoel brengt. Belangrijk is om af en toe bij te sturen zodat je weer terug op de route komt. Hieronder een overzicht van de online marketing doelen waarbij digitale strategie een essentiƫle rol speelt.

Branding

Branding Barbershop

Traffic

Traffic Straat

Leads

Leads Hond

Conversie

Conversie Bergtop

Sales

Sales Supreme Geld